Italienska skor

Italienska skor - Henning Mankell | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Henning Mankell
DIMENSIONERA
5,73 MB
FILNAMN
Italienska skor.pdf
ISBN
4556770602590

BESKRIVNING

På en ö i yttersta havsbandet lever Fredrik i en stor tystnad, omgiven av sin hund och katt, med en myrstack i sitt vardagsrum. En mörk hemlighet, ett ödesdigert misstag har gjort honom till en skygg ensling.En morgon står en kvinna ute på isen. Det är Harriet som han svek för över 30 år sedan, som han lämnade utan att säga ett ord. Harriet ska snart dö och kräver nu att Fredrik ska infria det löfte han en gång gav henne. Tillsammans gör de en resa som på många sätt blir omskakande och leder till möten med de märkliga människor som döljer sig under den lugna svenska ytan.Med Italienska skor har Henning Mankell skrivit en roman där döden och smärtan finns med lika mycket som glädjen och livslusten. Under 2015 utkom den fristående fortsättningen Svenska gummistövlar."Ska ni läsa bara en bok i höst, låt det då bli Italienska skor. Som alla goda hantverk kommer den nog att hålla länge." - Sydsvenskan

Under 2015 utkom den fristående fortsättningen Svenska gummistövlar. "Ska ni läsa bara en bok i höst, låt det då bliItalienska skor. Unika skor online med 30 dagars öppet köp.

På en ö i yttersta havsbandet lever Fredrik i en stor tystnad, omgiven av sin hund och katt, med en myrstack i sitt vardagsrum. En mörk hemlighet, ett ödesdigert misstag har gjort honom till en skygg ensling. Med Italienska skor har Henning Mankell skrivit en roman, där döden och smärtan finns med lika mycket som glädjen och livslusten.

RELATERADE BÖKOR