En bror att dö för

En bror att dö för - Roslund & Thunberg, Andersn Roslund, Stefan Thunberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Roslund & Thunberg, Andersn Roslund, Stefan Thunberg
DIMENSIONERA
6,78 MB
FILNAMN
En bror att dö för.pdf
ISBN
2255401606759

BESKRIVNING

En riktigt stark och spännande thriller, men framförallt är det en roman som handlar om brödraskap, lojaliteter och blodsband.Borås tidningBladvändare! Aftonbladet SöndagLeo torkar bort blodet i hallen. Han är fjorton år och städar upp efter sin pappa för sista gången. De är ensamma nu. Det är han som ska ta hand om sina yngre bröder medan pappa sitter i häktet och mamma ligger på sjukhus. Och han vet hur. Han ska maskera sig och begå sin första kupp.Flera år senare öppnas fängelsegrindarna och han släpps ut i frihet efter en serie extremt våldsamma bankrån. Och han har ett enda mål han ska begå det perfekta brottet och ta tillbaka det som inte finns, pengarna som samhället glömde bort. Den här gången ska han inte blanda in sina bröder, inte lämna spår som leder tillbaka. Men plötsligt händer det som inte får hända. Misstaget som bjuder in kriminalkommissarie John Broncks och som ändrar spelreglerna - drar du in min bror, drar jag in din bror.Ett ödesdrama som påminner om Gudfadern, med sorgen över familjebandens förbannelser som en grundton. Dagens Nyheter

Det är han som ska ta hand om sina yngre bröder medan pappa sitter i häktet och mamma ligger på sjukhus. En bror att dö för Roslund & Thunberg (Storpocket) Provläs. Tipsa en vän 99 kr Antal.

Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen. Beräknad leveranstid: 3-5 arbetsdagar Säljs av Adlibris 4,1 / 5 med 22598 betyg.

RELATERADE BÖKOR