Vägen till mandelrummet

Vägen till mandelrummet - C-J Charpentier | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
C-J Charpentier
DIMENSIONERA
7,72 MB
FILNAMN
Vägen till mandelrummet.pdf
ISBN
5618451285215

BESKRIVNING

Vägen till Mandelrummet är berättelsen om den unge uzbeken Naim under kungadömet Afghanistans sista år: om hans uppbrott från byn på stäppen och en dramatisk tillvaro i Kabul. Skickligt och inträngande vävs myt, religion och vardagsliv samman i en tid när gammalt bröts mot nytt – allt skildrat med värme och kärlek av en antropolog som själv levt i romanens miljöer. En stor läsupplevelse väntar, aktuellare än någonsin som bakgrund till den tragedi som sedan decennier utspelas i landet på världens tak.Vägen till Mandelrummet skrevs när Sovjets ockupationskrig rasade, och följdes av den fristående fortsättningen Migozarad – de galna hundarnas tid.

Vägen till Mandelrummet är berättelsen om den unge uzbeken Naim under kungadömet Afghanistans sista år: om hans uppbrott från byn på stäppen och en dramatisk tillvaro i Kabul. ... Vägen till mandelrummet.

Vägen till Mandelrummet är berättelsen om den unge uzbeken Naim u... Häftad, Finns i lager, 226 kr.

RELATERADE BÖKOR