Kyrktuppen som gol

Kyrktuppen som gol - Thomas Lewin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Thomas Lewin
DIMENSIONERA
7,26 MB
FILNAMN
Kyrktuppen som gol.pdf
ISBN
9495996591166

BESKRIVNING

"Kyrktuppen som gol" är berättelsen om hur en ung pojke som heter Per besöker sina kusiner som bor i ett kustsamhälle i den ångermanländska skärgården. De undersöker ett ödetorp i skogen där en vacker ung flicka skall ha bott. Per får höra den tragiska historien om flickan och vad som hände henne och hennes föräldrar. Efter en uppslitande uppgörelse i samband med en fest är flickan spårlöst försvunnen. Ingen vill tillstå att man vet vart hon tagit vägen. Vi får följa Pers uppväxt och hans studietid i Uppsala till präst och hans första utmanande tjänstgöring. Han möter här för första gången hur hämndbegär och avundsjuka kan leda till förödande konsekvenser i människors liv.

kyrktuppen symboliserar vik­ ten av att församlingens medlemmar skall vara vaksamma och hålla fast vid sin tro. År 1714, när kyrktuppen fortfarande var ny, blev den vittne till hur kyrkan plundrades av ryssarna på pengar, silverkalkar, ljuskro­ nor, skrudar och båda kyrkklockorna.

Per får höra den tragiska historien om flickan och vad som hände henne och hennes föräldrar. "Kyrktuppen som gol" är berättelsen om hur en ung pojke som heter Per besöker sina kusiner som bor i ett kustsamhälle i den ångermanländska skärgården. De undersöker ett ödetorp i skogen där en vacker ung flicka skall ha bott.

RELATERADE BÖKOR