Glömma och förlåta / Ett fall för Amor

Glömma och förlåta / Ett fall för Amor - Charlene Sands, Karen Booth | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Charlene Sands, Karen Booth
DIMENSIONERA
11,70 MB
FILNAMN
Glömma och förlåta / Ett fall för Amor.pdf
ISBN
1927923441607

BESKRIVNING

Glömma och förlåta/ Naturligtvis är han här. Mason Boone, irriterande attraktiv. Drea MacDonald har lyckats undvika honom i flera år, men nu går det inte längre. Hennes återkomst till hemstaden, där hon ska starta upp ett välgörenhetsprojekt, går såklart inte obemärkt förbi. Och nu står han där och betraktar henne med intensiv blick. Hon borde avsky honom för hans stora svek. Men det är något med den där blicken hon bara inte kan motstå ...Ett fall för Amor/ Det blir ingen julledighet för toppadvokaten Isabel Blackwell. Hon måste istället tillbringa helgen i rätten. Och som om inte det vore nog, motståndaren i fallet är ingen mindre än Jeremy Sharp, mannen hon nyligen hade ett one night stand med. Inne i rättssalen är de kyliga rivaler, men utanför slår hettan till på nytt. Kommer deras duell sluta med en segrare - eller kan de båda få högsta vinsten?

Ett av de ledord jag har haft med mig genom livet är just "Lär dig livets svåra gåta, älska, glömma och förlåta". För hur skulle jag kunna låta bli, när Gud älskar mig så. Älska, glömma och förlåta är en varm roman om kraften i att förlåta och bli förlåten.

Glömma och förlåta. av LaVyrle Spencer (Bok) Svenska, För vuxna.

RELATERADE BÖKOR