Den tredje passageraren

Den tredje passageraren - Tony Johansson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tony Johansson
DIMENSIONERA
4,35 MB
FILNAMN
Den tredje passageraren.pdf
ISBN
2660326011742

BESKRIVNING

En lokal högerextremist hittas död på en gata i Landskrona. Polisen tror att det rör sig om en smitningsolycka inga vittnen eller misstänkta finns. Lokaljournalisten Erik Larsson skriver om händelsen men sedan faller saken i glömska, tills ett tidigare okänt vittne plötsligt kontaktar honom. Snart upptäcker Erik Larsson att han befinner sig i en kapplöpning med den militära underrättelsetjänsten, och att den anonymitet han lovat vittnet på något vis brutits. Den tredje passageraren tar sin början strax efter 11 septemberdåden. Det som först verkar vara ett tragiskt dödsfall utan politisk betydelse visar sig senare vara en händelse med återverkningar långt utanför Sveriges gränser.  

Det som först verkar vara ett tragiskt dödsfall utan politisk betydelse visar sig senare vara en händelse med återverkningar långt utanför Sveriges gränser. Pris: 55 kr. Pocket, 2018.

Det som först verkar vara ett tragiskt dödsfall utan politisk betydelse visar sig senare vara en händelse med återverkningar långt utanför Sveriges gränser. Den tredje passageraren av Tony Johansson, Celanders förlag, 2014 Konsten att hålla varandra bakom ryggen och sopa igen eventuella felsteg visas det många prov på i denna bok. Militärer, poliser och politiker som är "bäste broder" med varandra och som har mycket att förlora, gör nästan vad som helst.

RELATERADE BÖKOR