Sju dagar med familjen

Sju dagar med familjen - Francesca Hornak | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Francesca Hornak
DIMENSIONERA
10,15 MB
FILNAMN
Sju dagar med familjen.pdf
ISBN
3566381478241

BESKRIVNING

Det är långhelg och för första gången på länge är hela familjen Birch samlad i det gamla huset i Norfolk när den äldsta dottern Olivia har kommit hem för att vara tillsammans med sin familj i en vecka. Två föräldrar och två vuxna döttrar, var och en med en hemlighet som de tvingas konfrontera under veckan. Och mitt i röran dyker en oväntad gäst upp som ställer allt på sin spets.Sju dagar med familjen är en varm och rolig roman om livets glädjeämnen och sorger – med hög igenkänningsfaktor för alla som någon gång umgåtts med sin familj lite för länge.

Francesca Hornak är otroligt skicklig. Helt fantastisk!" Marian Keyes "Hornak balanserar skickligt varje karaktärs perspektiv och skapar en familj som det är svårt att inte älska. Sju dagar med familjen var en bok som hade en viss startsträcka innan berättelsen tog fart.

Två föräldrar och två vuxna döttrar, var och en med en hemlighet som de tvingas konfrontera under veckan. Sju dagar med familjen (Inbunden) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 6 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! Sju dagar med familjen. Francesca Hornak , {{selectedProduct.StandardPrice}} kr {{selectedProduct.Price}} kr {{selectedProduct.Price}} kr .

RELATERADE BÖKOR