När isarna smälter

När isarna smälter - Joël Baqué | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Joël Baqué
DIMENSIONERA
9,96 MB
FILNAMN
När isarna smälter.pdf
ISBN
2549996270342

BESKRIVNING

Det hela tar sin början i ett litet hörn av en loppmarknad där Louis, tystlåten änkling med stillsamt pensionärsliv, faller pladask för en magnifik uppstoppad kejsarpingvin. Det är kärlek vid första ögonkastet och snart har Louis förvandlat sin vind till ett veritabelt islandskap för ett helt dream team av uppstoppade pingviner. Hans stelfrusna tillvaro har äntligen återfått färg och värme, och den nya passionen sveper honom med sig på en resa till pingvinernas hemland Antarktis. När han till slut återvänder till Toulons hamn gör han det uppflugen på ett gigantiskt isberg, ditfraktat för en hisnande summa av ett företag som tillverkar dryck av smält polaris. På något obegripligt sätt, och ytterst motvilligt, har han under resans gång förvandlats till en världskänd miljökämpe och symbol för kampen mot global uppvärmning.

Köp När isarna smälter av Joël Baqué på Bokus.com. När isarna smälter av Joël Baqué ( Bok ) Svenska, För vuxna Louis, en tystlåten änkling, faller pladask för en uppstoppad kejsarpingvin på en loppmarknad. Uppvärmningen på Arktis är tre gånger så stor som för planeten som helhet. Redan om 25 år kan isen ha smält bort helt på somrarna.

Frågan är om massan från isen kommer närmare eller längre från jordaxeln när isen smälter. Man kan tro att den kommer närmare eftersom landisen ligger över havsnivån. När isen smälter absorberar den värme och håller drinken nära 0 ° C.

RELATERADE BÖKOR