Odödlig skönhet

Odödlig skönhet - J. D. Robb, Nora Roberts | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
J. D. Robb, Nora Roberts
DIMENSIONERA
10,55 MB
FILNAMN
Odödlig skönhet.pdf
ISBN
6451518553136

BESKRIVNING

»Den här serien blir bara bättre för varje bok.« | Publishers Weekly»Suveräna karaktärer, plötsliga vändningar som kastar om hela historien, och en ständig spänning som kommer att få nackhåren att resa sig även på den mest blasérade läsare.« | Dennis LehaneHon var en av världens mest eftersökta kvinnor. En toppmodell som var beredd att göra vad som helst för att få det hon ville ha - inklusive en annan kvinnas man. Och nu var hon död: offer för ett brutalt mord.Polisen Eve Dallas sätter sitt eget liv på spel för att ta sig an fallet när misstankarna riktas mot hennes bästa vän, den andra kvinnan i denna dödliga kärlekstriangel.NORA ROBERTS - författaren bakom pseudonymen J. D. Robb - är en av tidernas bäst säljande författare, med över 400 miljoner sålda böcker världen över. Sedan 1999 har samtliga böcker hon skrivit gått in på New York Times bestsellerlista, hon har vunnit oräkneliga priser och tidningen New Yorker har utnämnt henne till »USA:s mest populära romanförfattare«.»Nora Roberts är som vanligt i fantastisk form, och skapar den ena lysande vändningen efter den andra för att hålla oss fängslade. Den modiga Eve Dallas är en av de bästa hjältinnorna vi har mött på väldigt länge.« | RT Book Reviews

Tredje boken i den bästsäljande In Death-serien: ... Pris: 103 kr. e-bok, 2018.

Den tredje boken med Eve Dallas, polisinspektör på Manhattan i ett framtida New York. Pandora, en framgångsrik toppmodell, har mördats. TREDJE BOKEN I NORA ROBERTS SUCCÉSERIE OM KRIMINALAREN EVE DALLAS PÅ NEW YORK-POLISEN.

RELATERADE BÖKOR