Livsfarligt misstag

Livsfarligt misstag - Lars Thunell | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars Thunell
DIMENSIONERA
11,43 MB
FILNAMN
Livsfarligt misstag.pdf
ISBN
3520682997153

BESKRIVNING

Annelie är medveten om att hon varit med om något ohyggligt när hon vaknar upp utan kläder i centrala Falun. Hennes minnesfragment är det enda polisinspektör Henrietta Rapp har att gå på när hon inleder utredningen. Omedvetet utmanar Henrietta den kallt beräknande förövaren. Ett livsfarligt misstag som leder till en oundviklig kamp om liv och död.Lars Thunell är född i Dalarna men hamnade av en slump i Göteborg redan i unga år. Han är gift, har tre barn som alla lämnat hemmets trygga vrå, och har två hundar. Cirka 25 år har gått sedan Lars började skriva

Laddas ned direkt. Köp boken Livsfarligt misstag av Lars Thunell (ISBN 9789178611140) hos Adlibris.

Ladda ned Spara som favorit Laddas ned direkt Läs i vår app för iPhone, iPad och Android Annelie är medveten om att hon ... Livsfarligt misstag. 3.76 1619 5 Författare: Lars Thunell Inläsare: Anna Maria Käll.

RELATERADE BÖKOR