Med blicken i trasor

Med blicken i trasor - Einar Askestad | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Einar Askestad
DIMENSIONERA
5,72 MB
FILNAMN
Med blicken i trasor.pdf
ISBN
9459736738726

BESKRIVNING

Nog av ord, säger illustratören, och tecknar de fina linjer som blir till Syrakusa. Författaren har tystnat, låter de tunna linjerna föra sin egen talan, ser hur det bländande ljuset sammanfaller med det vita arket. En lätt handrörelse, en horisont. Någonting framträder som varken du eller jag kommer att glömma. Med blicken i trasor är en samling texter skrivna under ett sargat decennium. Olika tilltal, olika genrer, bildar en säregen komposition där människans fästen, eller brist på dem, är utgångspunkten.

36x10kg/pall. Trygg och erfaren leverantör till hela Sverige sedan 1969. Svensktillverkat med pressade priser.

Köp boken Med blicken i trasor hos oss! Med blicken i trasor book. Read reviews from world's largest community for readers. Arbeta formativt med digitala verktyg pdf download (Patricia Diaz) Arbetsmiljölagen pdf.

RELATERADE BÖKOR