Djur - klistra och färglägg! : innehåller över 1 000 klistermärken

Djur - klistra och färglägg! : innehåller över 1 000 klistermärken En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
6,23 MB
FILNAMN
Djur - klistra och färglägg! : innehåller över 1 000 klistermärken.pdf
ISBN
4428642747936

BESKRIVNING

Släpp loss fantasin och klistra och färglägg djurens värld!Här finns, förutom en massa klistermärken, 24 bilder att färglägga och 12 bakgrunder att dekorera. Gör precis som du vill eller följ exemplen längst bak i boken. När du är klar med en bild kan du dra loss den och sätta upp den på väggen i ditt rum, eller ge bort den i present.Djur - klistra och färglägg! är en underhållande pysselbok för barn som sätter färg på även den gråaste av dagar.Exempel på scener ur boken:* Djur i djungeln* Alla våra husdjur* Välkommen till bondgården!* I havets djup* Djur i öknen

Bakom välfärdsstatens dörrar Ladda ner para el ipad. Banbrytare I Pierre Teilhard de Chardin & Louis Massignon Ladda ner Johannes Sandgren.

När du är klar med en bild kan du dra loss den och sätta upp den på ... Djur - klistra och färglägg! : innehåller över 1 000 klistermärken Florence Pierron, Stéphanie Junique Häftad Innehåller över 1 000 klistermärken. Klistra och färglägg, låt julens alla händelser komma till liv! Här finns, förutom en massa klistermärken, 24 bilder att färglägga och 12 bakgrunder att dekorera.

RELATERADE BÖKOR