Mannen mellan väggarna

Mannen mellan väggarna - Emma Ångström | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Emma Ångström
DIMENSIONERA
8,64 MB
FILNAMN
Mannen mellan väggarna.pdf
ISBN
2730483416968

BESKRIVNING

Högsta betyg till denna välskrivna sträckläsningsrysare! Borås TidningKort efter att en barnfamilj flyttar in i ett hyreshus på Tegnérgatan sker ett mord i samma byggnad. Det är ett av de märkligaste morden i Stockholms historia. En kvinna försvinner från sitt hem och hittas två veckor senare av sin man i hallen i deras gemensamma bostad.Alla är förbryllade. Var har kroppen varit gömd? Och hur har gärningsmannen kommit in och ut ur lägenheten?Samtidigt sker allt underligare saker. En hund hittas död på gatan, mat försvinner ur kylskåpen och en outhärdlig stank sprids i huset. Och när den lilla flickan i den nyinflyttade familjen leker Anden i glaset knackar det plötsligt i väggarna.En lysande skräckroman, med starka karaktärer och fin känsla för sorg och utanförskap. FeminaFörfattaren lyckas bra med att skapa en atmosfär som ger gåshud, vilket för tankarna till Ira Levins klassiker Rosemarys baby ... en suggestiv och välskriven rysardebut." LitteraturMagazinet

Det är ett av de märkligaste morden i Stockholms historia. En kvinna försvinner från sitt hem och hittas två veckor senare av sin man i hallen i deras gemensamma bostad.

Det här är så långt ifrån en "Döda poeters sällskap" eller en "Dangerous Minds" man kan komma. Och just därför lyckas filmen där så många andra går bet: att visa skolan som den egentligen är. - Även när man bygger nytt kan det vara en fördel att resa en mellanvägg så sent att tak och golv redan är färdiga.

RELATERADE BÖKOR