Pirrande kyssar

Pirrande kyssar - Julia Justiss | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Julia Justiss
DIMENSIONERA
4,22 MB
FILNAMN
Pirrande kyssar.pdf
ISBN
2433895238983

BESKRIVNING

Faith Wellingford Evers, hertiginnan av Ashedon, är trött på societetens ändlösa skvaller om hennes avlidne mans otrohet. När hon en natt flyr från alltihop blir hon till råga på allt överfallen av råskinn. Osannolikt nog dyker en person från det förflutna upp och räddar henne. När han nu har tagit sig hela vägen från fattig bondeson till parlamentsledamot, är David Tanner Smith inte längre den stillsamme unge man som Faith en gång kände. Men den första pirrande kyssen visar att deras gamla vänskap har förändrats. I dess ställe finns en explosiv blandning av olovliga möten och förbjuden åtrå ...

Köp boken Pirrande kyssar av Julia Justiss (ISBN 9789150722628) hos Adlibris. Alltid bra priser och snabb leverans.

Hennes skicklighet med vapen är vida känd och få vågar utmana henne. Samtidigt är många ute efter att ta hennes plats som ledare.

RELATERADE BÖKOR