Pirrande kyssar

Pirrande kyssar - Julia Justiss | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Julia Justiss
DIMENSIONERA
7,58 MB
FILNAMN
Pirrande kyssar.pdf
ISBN
1313835286592

BESKRIVNING

Faith Wellingford Evers, hertiginnan av Ashedon, är trött på societetens ändlösa skvaller om hennes avlidne mans otrohet. När hon en natt flyr från alltihop blir hon till råga på allt överfallen av råskinn. Osannolikt nog dyker en person från det förflutna upp och räddar henne. När han nu har tagit sig hela vägen från fattig bondeson till parlamentsledamot, är David Tanner Smith inte längre den stillsamme unge man som Faith en gång kände. Men den första pirrande kyssen visar att deras gamla vänskap har förändrats. I dess ställe finns en explosiv blandning av olovliga möten och förbjuden åtrå ...

Ofta. För kyssen är inte bara underbar, den håller också förhållanden vid liv.

För kyssen är inte bara underbar, den håller också förhållanden vid liv. Så länge man kysser den man älskar är chansen större att kärleken fortsätter bulta. Bevis för detta är Gallups upptäckt att de flesta undersökta män och kvinnor bekräftade att de någon gång känt sig mindre attraherade till någon på grund av kyssarnas kvalitet.Det är inte så att dessa "dåliga kyssar" har någon specifik defekt, utan helt enkelt att de inte var tillfredsställande, vilket kan vara tillräckligt för att sätta stopp för ett förhållande. Undvik fysisk kontakt i form av kyssar när du har munsår, då såren kan smitta.

RELATERADE BÖKOR