Surt sa räven om rabarberna

Surt sa räven om rabarberna - Karin Brunk Holmqvist | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Karin Brunk Holmqvist
DIMENSIONERA
9,76 MB
FILNAMN
Surt sa räven om rabarberna.pdf
ISBN
9122688675455

BESKRIVNING

Karin Brunk Holmqvist humoristiska berättelser om att det aldrig är för sent att förändra sitt liv har gjort henne till en av Sveriges mest lästa och uppskattade författare. I Surt sa räven om rabarberna får vi träffa ett nytt persongalleri på Österlen. Berta och Gunnar, som fått en kolonilott i Simrishamn.Österlensviten fortsätter! En varm berättelse om mördarsniglar, äppelträd och drömmande damer i sann Karin Brunk Holmqvist-anda!Berta och Gunnar har haft en ryslig tur som lyckats förvärva en kolonilott i Simrishamn alldeles intill de nyvunna vännerna Hjördis och Konrad. Men samtidigt som Berta och Hjördis odlar sin vänskap genom trädgårdsplanering, saftstunder och hemliga planer, trasslar Gunnar in sig i ett nät av lögner och pinsamheter. Allt för att han velat ge sin kära Berta en liten blomma.

Reservera ... Surt sa räven om rabarberna. av Karin Brunk-Holmqvist (Storstilsbok) Svenska, För vuxna, Skönlitteratur ...

Spara 14,00 kr Medlemspris . 45,00 kr Frakt per order 69,00 kr .

RELATERADE BÖKOR