Ännu ett liv

Ännu ett liv - Theodor Kallifatides | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Theodor Kallifatides
DIMENSIONERA
6,75 MB
FILNAMN
Ännu ett liv.pdf
ISBN
1778479342973

BESKRIVNING

Theodor Kallifatides känner krafterna sina och bestämmer sig för att det är dags att sluta skriva. Han gör sig av med arbetsrummet dit han gått varje morgon i decennier – och blir alldeles vilsen. Kan han verkligen sluta skriva? Osäkert. Men kan han skriva? Det blir också allt svårare. Tills förlösningen kommer från alldeles oväntat håll.Den dagen när jag kom hem satte jag mig framför datorn och skrev en mening som surrade i huvudet på mig som en hästfluga. Jag har faktiskt glömt vad det var, men det kändes nödvändigt att göra något med den. Det var en stor lättnad, som om min stumhets troll hade förbarmat sig över mig.Ännu ett liv är det som växer fram när han hittat tillbaka till skrivandet igen. Det är en njutbar, lätt och filosofisk skrift om minnet och språket, kärleken och tidens gång. Ja, om själva livet.

Ja, om själva livet. Ämne: Självbiografiska romaner, Skönlitteratur, Romaner, Författare, Skrivande, Minnen, Theodor Kallifatides känner krafterna sina och bestämmer sig för att det är dags att sluta skriva.

Theodor Kallifatides. Vad händer när en författare för­­lorar sin förmåga att skriva? Tomheten växer inom Theodor Kallifatides, dagarna känns ändlösa utan skrivandet.

RELATERADE BÖKOR