Brandbilen som försvann

Brandbilen som försvann - Sjöwall Wahlöö, Maj Sjöwall, Per Wahlöö | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sjöwall Wahlöö, Maj Sjöwall, Per Wahlöö
DIMENSIONERA
10,12 MB
FILNAMN
Brandbilen som försvann.pdf
ISBN
1109488204412

BESKRIVNING

Han hade inte ens brytt sig om att fråga vad saken gällde. Antagligen narkotika. Allting tycktes gälla narkotika i dessa dagar.Nu hade bevakningen pågått i tio dygn och det enda vederbörande råkat ut för var ett fnask och två halvbuteljer renat.Gunvald Larsson tittade på klockan. Nio minuter över elva. Åtta minuter kvar.Han gäspade och lyfte armarna för att ta en åkarbrasa. Just i det ögonblicket exploderade huset.Förord av Leif GW Persson. Innehåller även extra material om bokens tillkomst.Mellan åren 1965 och 1975 skrev Maj Sjöwall och Per Wahlöö tio polisromaner i boksviten Roman om ett brott. Med böckerna om Martin Beck och hans kollegor lade de grunden för den moderna kriminalromanen böcker som sedan dess varit en central inspirationskälla för en lång rad av världens främsta kriminalförfattare.

Speltid ca 7,5 timmar. Bonus: Maj Sjöwall presenterar romanen.

Hela historian slutar med att poliserna hamnar mitt i en heroinsmugglingshistoria. "Det var som en uppenbarelse. Jag hade aldrig läst någonting sådant förut.

RELATERADE BÖKOR