Sanningens pris

Sanningens pris - Hans Vennersten, Jan Sigurd | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hans Vennersten, Jan Sigurd
DIMENSIONERA
12,68 MB
FILNAMN
Sanningens pris.pdf
ISBN
4903046367288

BESKRIVNING

Man behöver inte dö för att komma till helvetet. Det räcker med att vara på fel plats vid fel tillfälle. På ett av Varbergs berömda nakenbad för damer görs en fasansfull upptäckt. Under en bänk hittas kroppen av en man som blivit mördad. Ingen vet vem han är. Polisen på orten, med Leo Colbjörnsen i spetsen, tar sig an fallet men det till synes lokala brottet visar sig ha förgreningar långt utanför landets gränser. Dessutom finns en djupt bevarad hemlighet kopplad till mordet, som om den uppdagas kan leda till en konstitutionell katastrof för ett redan skandaltyngt kungahus. Vem vill till varje pris låta den sanningen bli begravd tillsammans med sina offer?Detta är den första i en rad kriminalromaner som utspelar sig på Västkusten. Sanningens pris är kusinerna Hans Vennerstens och Jan Sigurds debut i kriminalgenren medan Jan sedan tidigare belönats med bland annat Piratenpriset för sina noveller och romaner.

På et... Jämför priser på I Sanningens Namn Blu-ray-filmer. Hitta deals från 2 butiker och läs omdömen på Prisjakt Sanningens pris.

Så försökte agenten sälja den verkliga historien om Richard Moneys avgång. Catherine Carré är presentatör av ett nyhetsprogram. En dag finns bland nyheterna en kidnappningshistoria.

RELATERADE BÖKOR