Sthlm: Farsot

Sthlm: Farsot - Varg Gyllander | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Varg Gyllander
DIMENSIONERA
12,54 MB
FILNAMN
Sthlm: Farsot.pdf
ISBN
7906332766112

BESKRIVNING

»Struntade i både telefon och Netflix för att läsa ut den.« Camilla pocketlover »Spännande, brutal och rå.« Bettan Bokprataren   »... boken är precis så ruggig som det låter.« Nisse Scherman, DAST Magazine»Välskrivet som vanligt, och alldeles för nära verkligheten egentligen. Tänkvärt och otäckt.« Vimmerby Tidning»Spännande, rå & fascinerande!« Jennies boklistaSameflickan Ayla flyr för sitt liv över fjället, tillsammans med sin hund Radne, efter att ha bevittnat en massaker i sin by. Samtidigt blir Norma, analytiker på National Organized Crime Command, upphunnen av sitt livsfarliga förflutna.    Deras vägar korsas i ett vinterstockholm på randen till katastrof.     Där har en ljusskygg och mäktig organisation, som beslutat att rädda planeten från klimatkatastrofen, utvecklat ett virus för att utrota jordens befolkning. Bara vissa utvalda ska skonas. Samtidigt riktas polisens alla resurser mot den stundande Nobelfesten, där säkerheten har höjts till maxnivå på grund av ett terrorhot.   STHLM: Farsot är den andra fristående delen i thrillerserien om agenten Norma, en kvinna med ett gåtfullt förflutet i triadernas Hongkong, som alltid står på de godas sida, och hennes ständige följeslagare Joshua. En gastkramande klimatthriller i högt tempo med snabba, överraskande vändningar.   Varg Gyllander slog igenom internationellt med sina polisromaner om kriminalteknikerna Ulf Holtz och Pia Levin. Film- och teverättigheterna till thrillerserien STHLM är sålda. Till vardags arbetar Varg Gyllander som presschef för Stockholmspolisen.

Norma, analytiker på NOCC, National Organized Crime Command, hemsöks av sitt förflutna i triadernas Hongkong. De bådas vägar k... Mer information om STHLM: farsot; Relaterad information; Du behöver vara inloggad på Minabibliotek för att kunna reservera denna titel.

En thriller i högt tempo med snabba, överraskande vändningar. En historia om en kvinna med ett gåtfullt förflutet på fel sida av lagen, som alltid står på de godas sida även om det innebär att bryta mot alla regler och lagar som finns. STHLM: Farsot är den andra fristående delen om Norma och hennes ständige följeslagare Joshua.

RELATERADE BÖKOR