Asterix och tvekampen

Asterix och tvekampen - René Goscinny, Albert Uderzo | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
René Goscinny, Albert Uderzo
DIMENSIONERA
5,54 MB
FILNAMN
Asterix och tvekampen.pdf
ISBN
9487748563551

BESKRIVNING

Romarna är sluga. De låter den Rom-vänliga galliska hövdingen Brutalix utmana Majestix i tvekamp och lagen säger att om Majestix förlorar, blir Brutalix hövding över våra hjältars by. Den verkliga vinnaren skulle bli Rom! När så vår druid Miraculix träffas av en bautasten, tappar minnet och inte längre kan bereda trolldrycken som ger superkrafter  är hoppet ute för våra gallers fria by? Detta är en nyutgåva av ett album först översatt 1971.

Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande ... Tredje boken i Asterix samlarserie. Gamla Asterixserier i fransk kronologisk ordning samt material ej tidigare publicerat på svenska.

Häftad, Svenska, 2018-06-29 (1 röst) 69. Köp.

RELATERADE BÖKOR