En tår i ögonvrån

En tår i ögonvrån - Pia Söderberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pia Söderberg
DIMENSIONERA
10,51 MB
FILNAMN
En tår i ögonvrån.pdf
ISBN
6583640118504

BESKRIVNING

En dag i juli tog Margareta tåget till Stockholm, där hon tänkte shoppa och roa sig under veckoslutet. På eftermiddagen träffade hon Kaj på ett kafé. De pratades vid en stund, sen ville han bjuda på mat. Kaj beställde en taxi till restaurang HP, där de åt en sagolik middag, pratade och dansade.Under kvällen blev Kaj och Margareta häftigt förälskade och kände att de inte ville skiljas åt, så han bad henne att hämta sina båda barn och stanna hos honom.Lyckan log, men snart anade Margareta att någonting höll på att hända och undrade om hon gjort rätt när hon litat så blint på Kaj, en av Stockholms största krogkungar.På natten, strax innan hennes flyttlass skulle köras från Norrköping till Stockholm, ringde telefonen och sedan var det som om helvetet brutit lös. Hela hennes lilla trygga värld slogs i spillror och hon hörde sitt eget skrik innan allt svartnade för hennes ögon.

Martin Paul och Peik Stenberg - son och far som sörjer en mor och fru. Bild: Juha Reunanen /Citizen Jane Productions .

Värdefulla livsbejakande minnen om en tid vi hade gemensamt. Visst blir man trött på begränsningarna i liver men livet är ett mirakel och vi får gunga med i ett långvarigt ögonblick.

RELATERADE BÖKOR