Okänt offer

Okänt offer - Tana French | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tana French
DIMENSIONERA
12,96 MB
FILNAMN
Okänt offer.pdf
ISBN
6635556825839

BESKRIVNING

När poliskommissarie Cassie Maddox kallas till en mordplats upptäcker hon att offret är kusligt lik henne själv. Mordfallet saknar ledtrådar, motiv och misstänkt. Cassies chef föreslår att hon återigen ska jobba under täckmantel. Hon ska låtsas vara den döda kvinnan Lexie, ett extremt farligt uppdrag. Polisen kommer att berätta för media och Lexies rumskamrater att knivhuggen inte var livshotande utan att kvinnan hamnat i koma. Cassie kan då förbereda sig, sedan ska hon återvända till vännerna som den skadade Lexie. Men ju mer Cassie upptäcker om Lexies gåtfulla liv desto svårare blir det att få svar på: vem som dödade kvinnan, och vem hon verkligen var? Smart psykologisk spänning!

Cassies chef föreslår att hon återigen ska jobba under täckmantel. Hon ska låtsas vara den döda kvinnan Lexie, ett extremt farligt uppdrag. En man misstänks för att ha misshandlat en person i Kungsbacka kommun.

Hon ska låtsas vara den döda kvinnan Lexie, ett extremt farligt uppdrag. En man misstänks för att ha misshandlat en person i Kungsbacka kommun. Offret är okänt, men brottet utreds likafullt.Det var natten mot lördag, vid 02.30-tiden, som en misshandel sågs äga rum i anslutning till utestället Black Pearl i Kungsbacka.

RELATERADE BÖKOR