Buddy Longway Samlade äventyr 1

Buddy Longway Samlade äventyr 1 - Derib | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Derib
DIMENSIONERA
12,99 MB
FILNAMN
Buddy Longway Samlade äventyr 1.pdf
ISBN
4628350339736

BESKRIVNING

Med albumen Chinook, Fienden, Tre män red förbi och Ensam i ödemarken.Den episka berättelsen om Buddy Longway och hans familj utspelar sig vid foten av Klippiga bergen och på den amerikanska prärien under andra hälften av 1800-talet. Den rika naturen och de storslagna landskapen är en ständig källa till glädje för Buddy, Chinook och barnen Jeremias och Kathleen. Naturen kan ibland visa upp en grym och oförutsägbar sida, vilket också gäller människorna familjen möter. De lever i laglöst land och under de stora indiankrigens tid, vilket innebär att våldet och faran aldrig är långt borta. Men historien om Buddy, Chinook och deras barn handlar ändå mest av allt om samhörighet, kärlek och att försöka leva i harmoni med omvärlden. Den schweiziske serieskaparen Claude de Ribeaupierre, mer känd som Derib, tecknade Buddy Longway mellan 1972 och 2006. Serien utkom ursprungligen i 20 album, som nu samlats i en komplett utgåva om fem band, där vi får följa familjen Longway genom livets årstider.  

Den första delen av en efterlängtad samlingsutgåva av den kanske främsta västernserien genom tiderna, mästerligt tecknad av Jean Giraud efter manus av J-M Charlier. Med ett förord om hur serien skapades ... Buddy Longway kommer nu för första gången att utges i sin helhet på svenska, i fem tjocka samlingsvolymer med fyra album i varje bok.

359 SEK. Med albumen Chinook, Fienden, Tre män red förbi och Ensam i ödemarken.

RELATERADE BÖKOR