Tankeflykt och eftertankar

Tankeflykt och eftertankar - Xingjian Gao | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Xingjian Gao
DIMENSIONERA
3,86 MB
FILNAMN
Tankeflykt och eftertankar.pdf
ISBN
4086999820918

BESKRIVNING

Gao Xingjian, Nobelpristagare i litteratur 2000, skriver sällan poesi och denna bok är den första diktsamlingen med hans verk i svensk översättning. Samlingen ger en inblick i Gaos frihetsfilosofi och oberoende anda, och kastar ljus över hans tankar som författare, dramatiker och konstnär. Här möter vi Gao som en naturlig, varm och insiktsfull tänkare med förmåga att skapa elegans, skönhet och sin egen form av esoterisk vishet, ibland nästan överdrivet uppriktig, men aldrig utan humor och finess.

Nu har den översatts till svenska och publicerats av Bokförlaget Wanzhi under titeln Tankeflykt och eftertanke. I sin strävan efter att få en son har familjen Wang fått sju döttrar. När den efterlängtade sonen äntligen kommer förändras dessa flickors liv.

Samlingen ger en inblick i Gaos ... I sängen bredvid får vi följa en parkinsonsjuk persons "tankeflykt" till slutet av 60 talet och 70-talets början. Från hennes ungdoms äventyr, till händelser som patient på avdelning som roar och ger eftertanke.

RELATERADE BÖKOR