Fröken Smillas känsla för snö

Fröken Smillas känsla för snö - Peter Hoeg | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Peter Hoeg
DIMENSIONERA
10,2 MB
FILNAMN
Fröken Smillas känsla för snö.pdf
ISBN
7033633866936

BESKRIVNING

Smilla tycker bättre om snö och is än om kärleken. Hon har lättare att intressera sig för matematik än för att tycka om sina medmänniskor. Då grannpojken Esajas hittas död får hennes kunskaper om snö henne att bli misstänksam. Tillsammans med en granne börjar hon rota i händelsen.

Men jag hade ingen aning om att jag skulle få en hund som älskar snö och som gärna skulle bo där det är snö året om. De flesta hundar gillar snö.

Personteckningen tillhör inte romanens starkaste sidor, inte heller den sinnrikt konstruerade men föga originella deckarintrigen. Fröken Smillas känsla för snö. av Peter Høeg (Bok) Svenska, För vuxna Ämne: Deckare, Skönlitteratur, Romaner, Danmark ...

RELATERADE BÖKOR