Den moderna döden

Den moderna döden - Carl-Henning Wijkmark | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Carl-Henning Wijkmark
DIMENSIONERA
12,13 MB
FILNAMN
Den moderna döden.pdf
ISBN
3184829340290

BESKRIVNING

Ett antal forskare, politiker och några intellektuella samlas på en kursgård vid Öresund för att i avskildhet diskutera frågan om hur man löser det demografiska problemet. Allt färre ska försörja allt fler, människor visar allt mindre benägenhet att dö. Under diskussionerna utmejslas två alternativ. Det ena bygger på införandet av starka incitament för att människorna frivilligt ska avsluta sina liv, det andra bygger på betydligt mer aktiv utsortering. Någon röst påminner om de etiska problemen, men det praktiska perspektivet segrar i diskussionerna. När denna satir formulerades var problemet med den åldrande befolkningen tämligen hypotetiskt, idag är det en central fråga som sysselsätter varje samhällsforskare och det bryter in i varje politisk diskussion om bevarandet av välfärdssystemen utan att någon kan visa på definitiva lösningar.

Välkommen! Warraich, Haider: Modern death. Den moderna döden : hur läkarvetenskapen ändrade livets slut / Haider Warraich ; med efterord av P C Jersild ; översättning från engelska av P C Jersild.

Genom att ta del av den stora mängd forskning som finns om dödens evolution, ... Liftarens guide till den moderna döden Text: Adam Cwejman Mänsklighetens kamp mot biologin och den egna bräcklig­heten har närt science fiction-litteraturen i ett århundrade. Men i takt med samtida teknikspråk har skildringen av döden kommit att ­förändras.

RELATERADE BÖKOR