The Martian : ensam på Mars

The Martian : ensam på Mars - Andy Weir | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Andy Weir
DIMENSIONERA
8,19 MB
FILNAMN
The Martian : ensam på Mars.pdf
ISBN
3397984554979

BESKRIVNING

Över 20 000 femstjärniga läsarrecensioner i USA. Nu finns den internationella science fiction-succén äntligen på svenska!Efter en misslyckad rymdexpedition lämnas Mark Watney ensam kvar på Mars. Hans besättning är övertygad om att han är död, men Mark Watney lever; i alla fall för tillfället. Utan möjlighet att kunna kommunicera sin belägenhet med jorden inser han snart att han måste utnyttja alla sina kunskaper för att överleva. Utrustad med en stor portion skarpsinne, och en ännu större dos självironi, ger sig Mark Watney i kast med att utmana den röda planetens ogästvänliga miljö med målet att en dag kunna återvända hem.2015 hade filmatiseringen av romanen i regi av Ridley Scott och med Matt Damon i rollen som Mark Watney premiär.Ensam på Mars är bland de mest fängslande ensamhetsskildringar jag läst ... Hanna Fahl, Dagens NyheterDen bästa science fiction-romanen på flera år! The Wall Street JournalEnsam på Mars blev framröstad till bästa bok i sin genre 2014 av Goodreads 35 miljoner medlemmar.

Utan möjlighet att kunna kommunicera sin belägenhet med jorden inser han snart att han måste utnyttja alla sina kunskaper för att överleva. Ensam på Mars är bland de mest fängslande ensamhetsskildringar jag läst ... Hanna Fahl, Dagens Nyheter Den bästa science fiction-romanen på flera år! The Wall Street Journal Ensam på Mars blev framröstad till bästa bok i sin genre 2014 av Goodreads 35 miljoner medlemmar. Ensam på Mars är en av de senaste årens mest omtalade titlar inom sin genre i USA, i höst kommer filmen i regi av Ridley Scott och med Matt Damon i huvudrollen.

1972).Svensk översättning är gjord av John-Henri Holmberg. Den ursprungliga utgåvan gav Weir ut på eget förlag 2011, varefter ett förlag köpte rättigheterna och gav ut boken på nytt 2014. Efter en misslyckad rymdexpedition lämnas Mark Watney ensam kvar på Mars.

RELATERADE BÖKOR