I skuggan av ett torn :

I skuggan av ett torn : - Anna Sparre | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Sparre
DIMENSIONERA
11,15 MB
FILNAMN
I skuggan av ett torn :.pdf
ISBN
3579722993096

BESKRIVNING

Efter ett kort äktenskap bosätter sig författaren Anna Sparre i Danmark på 1950-talet. En sommar blir hon indragen i ett familjedrama som utgör uppslaget till denna roman. Med hjälp av dagboksanteckningar återberättar hon händelser som utspelar sig i grannskapet. Allting börjar med en hund som kommer in i hennes trädgård. Om den inte hade gjort det hade hon troligen aldrig blivit indragen i torndramat ...

Det var ett land i förvandling. Nästan en miljon svenskar hade sökt sig ett bättre liv utomlands, företrädesvis i Amerika.

Efter ett kort äktenskap bosätter sig författaren Anna Sparre i Danmark på 1950-talet. En sommar blir hon indragen i ett familjedrama som utgör uppslaget till denna roman. Pris: 39 kr.

RELATERADE BÖKOR