Anteckningar

Anteckningar - Joan Didion | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Joan Didion
DIMENSIONERA
3,38 MB
FILNAMN
Anteckningar.pdf
ISBN
6420665064318

BESKRIVNING

På 1970-talet gav sig Joan Didion ut på två långa reportageresor i två kontrasterande delar av USA: Södern och Västern. Genom att förstå Södern ville hon förstå Kalifornien, där hon vuxit upp. Under dessa resor förde hon anteckningar som aldrig publicerades. Nu, nästan 40 år senare, har de samlats till en kusligt aktuell berättelse om USA.Didion intervjuar människor hon möter på motell och diners. Hon skriver om den kvävande hettan, det smutsiga ljuset och de kvardröjande konflikterna kring ras och klass i de småstäder hon passerar igenom. De båda resorna representerar två poler i den amerikanska erfarenheten och kan läsas som fascinerande tidsdokument, eller som förstudier till den utveckling som i dag riskerar att slita landet i två delar.Pressröster om nteckningar:Om det är så här Didions anteckningsböcker ser ut, ge oss då tillgång till dem allihop. Minneapolis Star Tribune...en rad från Didion är värd tio raderfrån nästan vilken annan författare som helst.The Boston GlobeÄven det meningslösa får betydelse. Den sortens paradox är central hos Didion: hon hittar en ruin och gör den hel och vacker med sin prosa.Los Angeles TimesBland Joan Didions beundrare är somliga så pass hänförda att de (okej, vi) gladeligen skulle läsa hennes samlade inköpslistor.Washington PostDu kommer att lära dig mer om USA:s framtid av Didions fyrtio år gamla fältnoteringar än från morgondagens tidning.Esquire

Det här är användbart när du använder anteckningar för att spara information som du kanske behöver senare, till exempel en vägbeskrivning eller text som du vill använda igen i andra objekt eller dokument. Skriv bra anteckningar Hitta fokus med anteckningsappen som är betrodd av 225 miljoner personer över hela världen. Kostnadsfri registrering.

Ladda ned Onenote för Android; Ladda ned Onenote ... Lannaskede Hembygdsförening. 340 gillar · 22 pratar om detta.

RELATERADE BÖKOR