En dag med mormor : tåget hem

En dag med mormor : tåget hem - Cecilia Torudd | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Cecilia Torudd
DIMENSIONERA
12,9 MB
FILNAMN
En dag med mormor : tåget hem.pdf
ISBN
8470932128625

BESKRIVNING

Ett viljestarkt barn och tålmodiga far- och morföräldrar – här är "Barnbarnsböckerna"! Humor och vardag för gamla och unga. En sprillans ny och träffsäker småbarnsserie av Cecilia Torudd. Mormor ska hämta Oskar på förskolan idag. De ska ta blå tåget hem tillsammans, men det sitter busiga killar i vagnen och fastän killarna har fötterna på sätet så säger mormor inte till dem. Det tycker Oskar är konstigt. Och värre blir det: Oskar har bestämt sig för att trycka på dörrknappen… I Cecilia Torudds nya småbarnsböcker är vardagen tillsammans med far- och morföräldrarna både härlig och dråplig. Som alltid med Torudds verk är det både lätt och roligt att känna igen sig för såväl gammal som ung. Det här är mormors bok i serien "Barnbarnsböckerna": relationer, vardag och skarpsynt bildhumor i härlig Toruddsk kombination! En dag med mormor: Tåget hem är en av de två första småbarnsböckerna i en serie som består av fyra delar. Läs också: En dag med morfar: Sova borta En dag med farmor utkommer hösten 2015.En dag med farfar utkommer hösten 2015.

Läs också: En dag med morfar: Sova borta En dag med farmor utkommer hösten 2015.En dag med farfar utkommer hösten 2015. Mormor och Oskar ska ta tåget hem från förskolan. Oskar vill trycka på knappen som öppnar tågdörrarna.

Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Vertaa Book En dag med mormor : tåget hem lasten ja nuorten -kirjojen hinnat, kaupat ja arvostelut. Book En dag med mormor : tåget hem Saatavilla h... Du behöver vara inloggad på Minabibliotek för att kunna reservera denna titel.

RELATERADE BÖKOR