Sabotörerna

Sabotörerna - Kaj Karlsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kaj Karlsson
DIMENSIONERA
11,70 MB
FILNAMN
Sabotörerna.pdf
ISBN
7893508989352

BESKRIVNING

Risken för ett terrorattentat i Sverige är på högsta nivå. På uppdrag av den militära säkerhetstjänsten följer kustjägaren och operatören Gustav Sterner efter en grupp misstänkta terrorister genom Stockholms förorter. När de tar sig in i en anläggning med radioaktivt avfall måste Sterner med kollega omedelbart agera innan tusentals oskyldiga drabbas."Sabotörerna" är den tredje novellen om kustjägaren och SSG-operatören Gustav Sterner.Kaj Karlsson är f d reservofficer, analytiker och har haft stora framgångar med debutromanen Operation Nordvind. År 2014 vann han Indie Book Awards Sweden med den spännande uppföljaren Parsifaldirektivet.Sagt om böckerna:”Kaj Karlsson skriver bra, det är lättläst och underhållande…” – Sydsvenskan”… välskriven och spännande. Ser redan fram emot nästa del!” – Erik Hultgrens bokhandel”… en spionroman som går i de breda fotspår Guillou lämnade bakom sig …” – Bokdebutant.se

Tumregeln när det gäller sabotörer är enkel; ju längre de stannar på företaget, desto mer kostnader och skador ger de upphov till. Sabotörerna samlas för en sista sommar. Publicerad 19 dec 2011 kl 11.53, uppdaterad kl 11.59.

Risken för ett terrorattentat i Sverige är på högsta nivå. På uppdrag av den militära säkerhetstjänsten följer kustjägaren och operatören Gustav Sterner efter en grupp misstänkta terrorister genom Stockholms förorter. Idag höll Jimmie Åkesson tal i Rekarnegymnasiet i Eskilstuna.

RELATERADE BÖKOR