Därifrån vi komma : en släkthistoria från Ångermanland

Därifrån vi komma : en släkthistoria från Ångermanland - AnnaLena Forsberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
AnnaLena Forsberg
DIMENSIONERA
3,39 MB
FILNAMN
Därifrån vi komma : en släkthistoria från Ångermanland.pdf
ISBN
3980593436598

BESKRIVNING

Tbc, massarbetslöshet och fattigdom gör tillvaron riskfylld och dramatisk för familjen Eriksson, men det finns också glädje och sammanhållning i deras stora familj. Barnen går med trasor lindade runt fötterna när det saknas pengar till skor, och kornmjölsgröt, potatis och rovor håller dem vid liv de första åren.När ekonomin sakta förbättras lurar ändå krig, sjukdomar och plötsliga dödsfall runt hörnet. Du får följa Emil, Rut och deras familj från 1928 till 1945. De är min farmor och farfar, men det kunde handlat om vilken annan familj som helst i Sverige, för på den tiden såg livet ut så här för de flesta.

Den här utgåvan av Rop från en trappuppgång är slutsåld. Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma författare.

- Ibland kan det vara det som triggar dem att börja släktforska. ...

RELATERADE BÖKOR