Kärlekens vågskål :

Kärlekens vågskål : - Viveka Starfelt | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Viveka Starfelt
DIMENSIONERA
11,50 MB
FILNAMN
Kärlekens vågskål :.pdf
ISBN
9328014880784

BESKRIVNING

I det borgerliga Stockholm under början av 1900-talet utspelar sig historien om Selma Troelsson, lantbrukardotter från Skåne. Som nyexaminerad lärarstudent är hon beredd att ge sig i kast med sitt livs kall, men just innan hon hinner börja förälskar hon sig i Bo. Äktenskapet utsätts för enorma prövningar, då Bo lider av en psykisk sjukdom. Selma kämpar för båda. Tre decennier senare är hon en förändrad person. Värmen och spontaniteten i henne har fått sig en törn, men relationen med Bo har drastiskt förbättrats.

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk. Originalspråk.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Kärlek men inte den som springer på glödande fötter till och ifrån snabba möten jagad och jagande sårad och sårande inte den som lever högt på ständigt smärtsamma avskedstaganden utan den kärlek som ger trygghet och vila som värmer och värnar och endast har ett enda avsked att frukta: I det borgerliga Stockholm under början av 1900-talet utspelar sig historien om Selma Troelsson, lantbrukardotter från Skåne.

RELATERADE BÖKOR