Rulle och raketen

Rulle och raketen - Elvira Ashby | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elvira Ashby
DIMENSIONERA
11,37 MB
FILNAMN
Rulle och raketen.pdf
ISBN
2231351069234

BESKRIVNING

Boken Rulle och raketen kan användas för att stimulera utvecklingen av r-ljudet. En kort handledning finns i boken. Det finns också ett kortspel som passar att använda tillsammans med boken (beställs separat).Snicksnacksnoken är en serie ljud- och språkstimulerande barnböcker skrivna av Logoped Elvira Ashby och illustrerade av Karin Holmström, grafisk formgivare. Med en utsökt känsla för vad som roar en liten läsare, och med stor kunskap om vilka språkljud som kan behöva tränas lite extra, har Elvira Ashby skapat fantasirika och underhållande berättelser. Tillsammans med Karin Holmströms lika fantasirika och roliga illustrationer är Snicksnacksnoken en bokserie att direkt ta till sitt hjärta.

Det finns också ett ... Faran vid fallna trädet (f), Rulle och raketen (r), Sickan och skattkartan (s) - E Ashby Tore får en tröja (t) - H D-idsson Neppelberg Loppan Lus går och badar (l) - S Gimbergsson av Elvira Ashby Böckerna Rulle och raketen, Sickan och skattkartan och Faran vid det fallna trädet ingår i en serie ljud- och språkstimulerande bilderböcker. Serien heter Snicksnacksnoken, ges ut av Hatten Förlag och är skrivna av talpedagogen Elvira Ashby.

En kortlek med 54 stora kort att leka och träna med. Matchar innehållet i boken med samma namn. Rulle och raketen av Elvira Ashby.

RELATERADE BÖKOR