Ludde

Ludde - Ulf Löfgren | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ulf Löfgren
DIMENSIONERA
8,16 MB
FILNAMN
Ludde.pdf
ISBN
9583583341461

BESKRIVNING

Ludde är humor för små människor. En egensinnig karaktär som gör allt på sitt eget sätt.Nu har Ludde-böckerna varsamt moderniserats för att nå en ny generation läsare! I den här boken ska Ludde klä på sig, men det blir alldeles tokigt. Vardagssituationer blir roliga fantasilekar och den lilla läsaren får känna sig duktigare än Ludde."Det är härligt att veta bäst när man är två år, och Ludde är verkligen knasig och gör det mesta bakvänt", sa Ulf Löfgren i en intervju när han hade skapat Ludde på 80-talet. Och Ludde, en uttrycksfull figur i det lilla formatet, blev en omedelbar succé.

Som han sa' till reportern, "det blir ju inget gjort om man blir avbruten hela tiden". Han skrev också dikter och sjöng egna sånger som han publicerade. Ludde ska snart fylla sju år och drömmer om att bli upptäckt av en fotbollstränare så att han kan få spela i ett riktigt lag.

Telefon: 073-314 31 .. Ludde Samuelsson började med stand up comedy vid 17 års ålder och är i dag en av branschens mest erfarna och omtyckta komiker. Ludde har uppträtt på nära nog alla landets standup-klubbar - till exempel Norra Brunn, RAW och Oslipat - och under 2017 turnerade han med soloföreställningen Ludde Samuelsson säger något kul.

RELATERADE BÖKOR