Sally och Sekreterarklubben : sekreterarklubben 1½

Sally och Sekreterarklubben : sekreterarklubben 1½ - Jan Bergman | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jan Bergman
DIMENSIONERA
4,26 MB
FILNAMN
Sally och Sekreterarklubben : sekreterarklubben 1½.pdf
ISBN
4972013598359

BESKRIVNING

Jan Bergmans bok ”Sekreterarklubben”, om spionverksamhet i Sverige under andra världskriget, väckte sensation och blev en storsäljare när den kom 2014. Här kommer den efterlängtade fortsättningen.Av olika anledningar kunde vissa känsliga uppgifter inte tas med i ”Sekreterarklubben”. Nu kommer detta material...Författaren Jan Bergman är en känd film- och TV-producent/-regissör och journalist från svensk TV. Hans TV-produktioner ”Sverige och Andra Världskriget”, ”Guldkorn från SF” och ”Stockholmspärlor” hör till det svenska kulturarvet.Bergman har ägnat många år åt att gräva riktigt på djupet i annars oåtkomliga källor om de allra hemligaste delarna av svensk och internationell underrättelseverksamhet. Ursprunget till detta är att Bergmans egen mor var en av de hemligaste agenterna inom C-byrån, den svenska militära underrättelsetjänsten. Hon ingick i en grupp kvinnliga agenter som kallade sig själva ”Sekreterarklubben”, flera av dem hade sekreterarjobb på ”intressanta platser”, och rapporterade till den militära underrättelsetjänsten.

Lägg i varukorg Snabbtitt. Fångad av djävulens drog - Handbollsspelaren Viktor Bergströms berättelse om spelberoende.

Av olika anledningar kunde vissa känsliga uppgifter inte tas med i "Sekreterarklubben". Nu kommer de... Köp böcker av Jan Bergman: Sally och Sekreterarklubben : sekreterarklubben 1½; Fotohandlaren i Bizonien : en spionberättelse; Methods for Social Theory m.fl. Kan han ens lita på kvinnorna i Sekreterarklubben - Sally och Nazistligan är den första spionromanen i en serie som skildrar Sverige under efterkrigstiden och kalla kriget fram till idag.

RELATERADE BÖKOR