Ingen annan utväg

Ingen annan utväg - Hans Hansson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hans Hansson
DIMENSIONERA
3,82 MB
FILNAMN
Ingen annan utväg.pdf
ISBN
8949234553347

BESKRIVNING

Kurt och Maggan är ett etablerat och ekonomiskt oberoende par i övre medelåldern. De lever ett rikt liv, med stimulerande arbeten och goda vänner. Viktigast i deras liv är ändå dottern och hennes familj, maken och de två barnbarnen Rosi och Hanna. Plötsligt en dag slår olyckan till. Obarmhärtigt. Den drabbar med förödande verkan. Kurt och Maggans tillvaro rämnar och är snart på väg att slås i spillror. De är beredda att offra allt, göra vilka ansträngningar som helst för att rädda det som återstår av deras hittills så rika liv. Och till slut ställs Kurt inför sitt livs svåraste beslut; att göra det mest förbjudna. Berättelsen ställer läsaren inför svåra frågor. Vad händer med oss när det allra värsta inträffar? Kan vi drivas till att begå de mest fasansfulla handlingar, av kärlek? När vi kommit till vägs ände ... Hans Hansson är socionom som arbetat med socialt arbete i Stockholmtrakten innan han flyttade med sin familj till Piteå där han verkade som kultur- och fritidschef i 19 år. Därefter fattade han pennan och började skriva. Denna bok är hans debutroman.

Skickas inom 5-7 vardagar. Köp boken Ingen annan utväg av Hans Hansson (ISBN 9789163727863) hos Adlibris.

Anhöriga och familjen märkte hur hon mådde och hon blev inlagd inom psykiatrin. Hon var borta från skolan och tog till slut ett sabbatsår för att arbeta på ett hunddagis. - Om man inte har någon framtid och behöver mat att äta så finns det ingen annan utväg.

RELATERADE BÖKOR