Älskaren

Älskaren - Marguerite Duras | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marguerite Duras
DIMENSIONERA
4,63 MB
FILNAMN
Älskaren.pdf
ISBN
6236270227995

BESKRIVNING

Låt mig också säga, jag är femton och ett halvt år gammal. Det är på en färja över Mekongfloden.Så börjar Marguerite Duras avskalat och suggestivt sin berättelse om den passionerade kärleksaffären mellan den femtonåriga fransyskan och hennes kinesiske älskare.På färjan över Mekongfloden träffar flickan en ung kines ur den rika överklassen, och hon fortsätter resan i hans limousin. Det blir upptakten till en relation, förtärande i sin erotiska hetta och intenstitet men samtidigt dömd att kvävas av stränga traditioner och rasfördomar.Varje dag väntar älskarens chaufför på henne utanför skolan för att köra henne till en ungkarlsvåning i Saigon där de ostörda kan hänge sig åt den kärlek som omgivningen fördömer: hans far har andra planer för honom, och hennes familj hör till den koloniala klassen.

2015 debuterade Camilla Grebe som författare på egen hand med den hyllade psykologiska thrillern Älskaren från huvudkontoret. Michael Bjerkhagen är hovpredikanten som vigt både prinsessan Madeleine och prins Carl Philip. Nu presenterar prästen sin 22 år yngre pojkvän Fredrik Sollner för omvärlden.

*Det går inte *att skriva om "Älskaren" utan att förstöra en överraskning, men det är inte den som är poängen, lyckligtvis. Harold Pinter skrev stycket 1962, samma år som Edward Albee gav ifrån sig "Vem är rädd för Virginia Woolf".

RELATERADE BÖKOR