Fakta om Finland

Fakta om Finland - Erlend Loe | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Erlend Loe
DIMENSIONERA
12,69 MB
FILNAMN
Fakta om Finland.pdf
ISBN
7115082438346

BESKRIVNING

En ny bok av Erlend Loe, utropad till litterärt fenomen och talesman för sin generation! I Oslo bor en man som ska göra en broschyr som lockar norska turister till Finland. Visserligen har han aldrig varit där, men han uppfinner raskt en finsk farmor. Detta ska bli ett mästerverk! Om det inte varit för hans ångestfyllda förhållande till det våta elementet. Något oväntat händer, han möter en ung kvinna. Plötsligt ställs det krav på honom. Allt börjar accelerera. Broschyren blir alltmer ohanterlig. Förhållandet till Finland utvecklar sig till rena styrkeprovet. En dramatisk uppgörelse närmar sig. "Om jag var ung och läste Naiv. Super. skulle jag i ren inspiration själv vilja bli författare." Göran Tunström

Men oroa dig inte, du är inte den enda, vi hjälper dig! När är den bästa tidpunkten att besöka Finland? Det beror på vad du vill uppleva. Om du är ... Fakta om Finland.

Helsingfors stängdes ned, redan i november 2019. Över en myr i ostligaste Birkaland ligger en dimma som sakta skingras när solen värmer. Pris: 38 kr.

RELATERADE BÖKOR