Serietidningsreklam! : en nostalgisk faktabilderbok

Serietidningsreklam! : en nostalgisk faktabilderbok - Jimmy Wilhelmsson, Adam Evertsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jimmy Wilhelmsson, Adam Evertsson
DIMENSIONERA
6,22 MB
FILNAMN
Serietidningsreklam! : en nostalgisk faktabilderbok.pdf
ISBN
9886571505531

BESKRIVNING

Låt oss ta dig på en resa tillbaka till tiden för skapandet av dina lyckligaste barndomsminnen – en tid då det mesta i livet var enkelt. Detta är en sprängfylld kavalkad av det tuffaste, ballaste och godaste en tjej eller grabb på 1970- eller 1980-talet kunde tänka sig. Det var en tid då du hade gott om tid, men ont om pengar. I dag är chansen stor att du har det precis tvärtom.SERIETIDNINGSREKLAM! är den maffiga boken om de roliga annonserna du hittade i serietidningar som Kalle Anka, Fantomen, Buster, Knasen, Acke och många fler. På somrarna frestade de med Vira Blåtira, Hubba Bubba och Päronsplitt – och om vintrarna med Commodore 64, Barbie och He-Man. Författarna presenterar inte bara serietidningsreklam du minns - utan har även letat rätt på reklammakare, producenter, fotografer och medverkande för att få hela storyn. Det här är boken som besvarar alla frågor du gått och grunnat på sedan barnsben och som ger dig hundratals anekdoter att stoltsera med på födelsedagsfesten, mötesmiddagen eller på dejten.

Du hittar också andra böcker av författaren Jimmy Wilhelmsson. Serietidningsreklam!: en nostalgisk faktabilderbok (Inbunden) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 5 butiker SPARA på ditt inköp nu! Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom adam evertsson Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans.

Du kan läsa Serietidningsreklam! : en nostalgisk faktabilderbok-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida dagensintegration.se. Du hittar också andra böcker av författaren Jimmy Wilhelmsson. Serietidningsreklam!: en nostalgisk faktabilderbok (Inbunden) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 5 butiker SPARA på ditt inköp nu! Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom adam evertsson Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

RELATERADE BÖKOR