No thanks : en saga om konsten att avstå

No thanks : en saga om konsten att avstå - Henrik Edman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Henrik Edman
DIMENSIONERA
5,68 MB
FILNAMN
No thanks : en saga om konsten att avstå.pdf
ISBN
9891760981291

BESKRIVNING

Simon och Sonja träffas på universitet i Melbourne, han är från Malmö och hon från Odense i Danmark. Simon avbryter sina ekonomistudier för att bli professionell tennisspelare och Sonja startar en organisation som hon kallar NO THANKS. Hon är kritisk till den västerländska konsumtionskulturen och menar att vi måste lära oss att avstå många av de frestelser som reklamen lockar oss till. Tillsammans med några likasinnade startar hon en kurs på nätet där allmänheten kan gå in och lära sig en teknik som gör att hjärnan säger NEJ TACK istället för JA TACK. Reklamen ska studsa bort istället för att tränga in i hjärnan. Simon och Sonja blir ett par och ger sig ut på en resa runt om i världen, han för att försöka livnära sig på tennis och hon för att sprida sitt budskap. När Simon helt oväntat vinner ett par stora tennisturneringar får NO THANKS ett stort genomslag men stora prövningar väntar både för paret och organisationen NO THANKS,

Vi ville visa andra vad vi tyckte, och solidarisera oss med de… Skapa ett nytt dokument och redigera samtidigt med andra, från din dator, telefon eller surfplatta. Få saker gjorda med eller utan internetanslutning.

Text. Documents. Description: Einar Nerman (Swedish, 1888-1983) Oil painting on canvas adhered to masonite, caricature portrait of a farmer with a windmill in the background.

RELATERADE BÖKOR