Utan dina andetag

Utan dina andetag - Karin Aspenström | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Karin Aspenström
DIMENSIONERA
5,51 MB
FILNAMN
Utan dina andetag.pdf
ISBN
7185027436459

BESKRIVNING

Jag tänker på hur snygg han är. Snyggare nu än när vi möttes. Munnen bred och profilen rak. Manlig, fast ingen av oss egentligen gillar det ordet. Ögonen har små rynkor, de har djupnat sedan han fyllde trettio. Den ljusa luggen hänger ner över ögat och en impuls att stryka undan hårtestarna kommer över mig, men jag håller tillbaka.När Evelyn tänker på sin och Eriks relation tänker hon pådet perfekta paret. Så jämställda. Medvetna. Hon vet att de hör ihop. Har gjortdet i tio år. När de gifter sig och skaffar barn tänker Erik ta Evelynsefternamn och halva föräldraledigheten, det är båda överens om.Först ska de bara göra den där långresan de så länge harpratat om: Två månaders kringflackande i Indien, genom söderns landskap avstränder och kokospalmer, sedan norrut mot Himalayas karga berg.Den här resan ska bli en nystart i deras förhållande; Evelynär övertygad om det.Utan dina andetag är en roman om tvåsamhet och ensamhet. Omdrömmar, förväntningar och det svåra i att upptäcka att livet inte blev som manhade tänkt sig."Intressant och läsvärt om svårigheten att våga lita på sinaegna känslor."Eva Åström, Expressen Söndag"Jag tyckte mycket om Aspenströms förra bok Till min Love.Den här är snäppet bättre."Annelie Henrysson, Blekinge Läns Tidning

"Intressant och läsvärt om svårigheten att våga lita på sinaegna känslor." Eva Åström, Expressen Söndag Pris: 55 kr. Pocket, 2018.

Sidan drivs precis som tidigare av Henrik men nu utan Kents eller skivbolagets inblandning. Finansieringen står primärt fansen för. Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.

RELATERADE BÖKOR