I djupt vatten

I djupt vatten - Paula Hawkins | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Paula Hawkins
DIMENSIONERA
3,88 MB
FILNAMN
I djupt vatten.pdf
ISBN
7957551407289

BESKRIVNING

I en liten idyllisk by i norra England påträffas en ensamstående mamma död i den vackra flod som flyter genom byn. Tidigare på sommaren har en tonårsflicka hittats drunknad på samma plats. Att någon av dem skulle ha tagit sitt liv är osannolikt, men flodens historia är full av tragiska händelser.Jules Abbott hade lovat sig själv att aldrig återvända. Men efter systerns död måste någon ta hand om hennes tonårsdotter. Motvilligt flyttar Jules in i sitt barndomshem och sakta öppnas dörren till ett förflutet hon under många år gjort allt för att förtränga.Jules är bara en av de personer som förbryllar kriminalinspektör Erin Morgan. I byn finns fler som hade en speciell relation till de två döda, men de verkar alla undanhålla något.Med samma driv och pulserande tempo som fångade miljontals läsare världen över i Kvinnan på tåget, ger Paula Hawkins oss här en angelägen och oförutsägbar berättelse om mörka hemligheter och vad som händer när de bubblar upp till ytan.Paula Hawkins kritikerrosade bästsäljare Kvinnan på tåget har sålt i över 20 miljoner exemplar världen över. Titeln har parkerat sig i toppskiktet på svenska topplistor under 2016 och blev också den mest sålda pocketboken detta år. Filmatiseringen med Emily Blunt i huvudrollen vann Hollywood Film Award 2016.

Men trots att den enskilda vattenförsörjningen är så pass utbredd är kunskapen om brunnar och deras utförande relativt liten. Men radien minskar snabbt med ökat djup. På djup motsvarande våglängden är radien endast 0,2% av den vid vattenytan.

Några veckor tidigare har en tonårsflicka gått samma öde till mötes. Jag har, 30 mil söderut från dig, fått ner mina bara på 1,2 meters djup, sen kom berg och jag ville slippa spränga. Så sen la jag på 50 mm XPS-cellplast som isolering och så brukar det vara så att berget leder fram värme från djupare ner i marken ganska bra - så jag chansade så.

RELATERADE BÖKOR