Bara roligt i Bullerbyn

Bara roligt i Bullerbyn - Astrid Lindgren | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Astrid Lindgren
DIMENSIONERA
10,14 MB
FILNAMN
Bara roligt i Bullerbyn.pdf
ISBN
1655957035722

BESKRIVNING

Ja, visst är det roligt i Bullerbyn! Lisa och Lasse och Bosse och Britta och Anna och Olle leker sina glada lekar, klättrar i berg, jagar uroxar, matar lammungar, fångarkräftor, sover i skogen om natten och dansar kring midsommarstången när sommaren kommer till Bullerbyn."Jag tycker synd om alla som inte bor i Bullerbyn", säger Anna. Det är bara när hon och Anna ska passa Olles lillasyster som det kan vara lite besvärligt.Läs också de andra berättelserna om barnen i Bullerbyn: Alla vi barn i Bullerbyn och Mera om oss barn i Bullerbyn.Boken ingår i ASTRID LINDGRENS SAMLINGSBIBLIOTEK, en vacker samlarserie som omfattar alla Astrid Lindgrens barn- och ungdomsböcker utgivna av Rabén & Sjögren.

[1]Rollista. Kaj Andersson - Bosse, bor i Mellangården; Jan Erik Husbom - Olle, bor i Sörgården; Tomas Johansson - Lasse, Bosses bror, bor i Mellangården; Elisabeth Nordkvist - Anna, bor i Norrgården ... Ja, visst är det roligt i Bullerbyn! Lisa och Lasse och Bosse och Britta och Anna och Olle leker sina glada lekar, klättrar i berg, jagar uroxar, matar lammungar, fångar kräftor, sover i skogen om natten och dansar kring midsommarstången när sommaren kommer till Bullerbyn.

I Mellangården bor Lisa med sina bröder Lasse och Bosse. Bara roligt i Bullerbyn. Bara roligt i Bullerbyn är en bok av Astrid Lindgren, som utkom 1952.

RELATERADE BÖKOR