Porto Francos väktare

Porto Francos väktare - Ann Rosman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ann Rosman
DIMENSIONERA
11,90 MB
FILNAMN
Porto Francos väktare.pdf
ISBN
1847873772166

BESKRIVNING

En ung kvinna stiger iland i Marstrands hamn en septemberdag 1793. Håret är kapat under mössan, hennes bröst är lindade och byxorna hänger löst på den gängliga kroppen. Runt omkring myllrar det av liv; sjömän på skeppen, handlare, brottslingar som fått amnesti i frihamnen. Hennes enda hopp står till att de ska ta henne för en man, att hon ska hitta arbete och någonstans att bo. Att hon inte ska tvingas åka tillbaka.220 år senare görs ett gruvligt fynd på Klöverön. En kvinna och ett spädbarn hittas döda i Gamle mosse och kriminalinspektör Karin Adler kopplas in. Men att identifiera de två döda visar sig vara lättare sagt än gjort. Det enda man kan säga med säkerhet är att de har legat i mossen länge. Väldigt länge.

av Ann Rosman (E-media, E-bok, EPUB) 2018, Svenska, För vuxna En ung kvinna stiger iland i Marstrands hamn en septemberdag 1793. Håret är kapat under mössan, hennes bröst är lindade och byxorna hänger löst på den gängliga kroppen. I Porto Francos väktare får dock bakgrundsberättelserna lite för stort utrymme för min smak, det blir ingen 'Karin Adler-deckare' utan det blir istället en liten bi-roll.

Runt omkring myllrar det av liv ... Porto Francos väktare Ann Rosman (Pocket) Tipsa en vän 59 kr Antal. Lägg i varukorgen.

RELATERADE BÖKOR