Vid vansinnets berg

Vid vansinnets berg - H. P. Lovecraft, Martin Andersson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
H. P. Lovecraft, Martin Andersson
DIMENSIONERA
6,45 MB
FILNAMN
Vid vansinnets berg.pdf
ISBN
3424051706982

BESKRIVNING

Något slumrar på andra sidan Vansinnets berg. När en expedition från Miskatonics universitet anländer till Antarktis ödsliga polaröken och mäktiga, ruvande isberg, och borrar upp och smälter ner den uråldriga ismassan, finner de en mardröm som de aldrig hade kunnat föreställa sig. Sovande sedan urminnes tider vaknar något fruktansvärt, som för alltid borde ha varit dolt för människan.Ännu en gång har jag nått en punkt där det är mycket svårt att fortsätta. Jag borde vara härdad vid det här laget; men det finns vissa erfarenheter och aningar som sårar alltför djupt för att någonsin läka, och som bara efterlämnar en sådan ytterligare känslighet att minnet återuppväcker all den ursprungliga skräcken.Romanen Vid vansinnets berg intar en central position i Lovecrafts skönlitterära universum och utgör ett av naven i hans Cthulhu-svit. Denna textkritiska, kommenterade utgåva baseras på Lovecraft-forskningen och innehåller, utöver romanen, självbiografiska texter, essän ”Några ord om interplanetarisk litteratur”, författarens anteckningar till Vid vansinnets berg, utdrag ur brev och som appendix novellen ”Den namnlösa staden”.

Då förhandsbeställde jag en singel på Rough Trade, men det hela föll i glömska tills igår, då jag i mitt utmattade tillstånd råka surfa in på deras Myspace.Gothig lo-fi girl-group inspelad med skramligt reverb och skräpiga mickar, väl anpassat för en ... Vansinnets Berg, Majorna, Göteborg. 1,109 likes.

Här mer än någonsin märker man hans influenser från Edgar Allan Poe. Och samtidigt är Lovecraft en författare i sin egen genre. Vid vansinnets berg av H.

RELATERADE BÖKOR