Lediga män

Lediga män - Anne Carson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anne Carson
DIMENSIONERA
9,66 MB
FILNAMN
Lediga män.pdf
ISBN
6642802467082

BESKRIVNING

Broder vin mjölk honung blommor.Blommor mjölk honung broder vin.Hur lång tid tar det för ljudet att dö ut? I sin tredje diktsamling, Lediga män, som utkom i original år 2000, visar Anne ­Carson upp hela sin litterära bredd: hon samläser Thukydides och Virginia Woolf, porträtt­erar med stor inlevelse föregångare som ­Achmatova, Artaud och Tolstoj, bus­översätter Catullus och skriver dikter av intensivt personlig karaktär. I en avslutande essä analyserar hon uppslagsrikt grekernas syn på den kvinnliga befläckelsens fenomenologi.Volymen har översatts av Lars-Håkan Svensson som tidigare bland annat har översatt grekisk poesi och dramatik.

Anne visar upp sina litterära kunskaper och bredd: Anne läser Thukydides och Virgina Woolf, skildrar tidigare poeter som Achmatova, Araud och Tolstoj, översätter Catullus och skriver dikter på en personlig nivå. Enligt semesterlagen har man rätt till ledig helg före och efter en semesterperiod om minst 19 dagar. Vi har rullande fyra veckors semester på sommaren.

Kram Ledig Om MÄN / Kontakta oss / Lediga jobb; Lär dig mer. Våld.

RELATERADE BÖKOR