Berör mig inte Berör mig

Berör mig inte Berör mig - Inger Alfvén | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Inger Alfvén
DIMENSIONERA
3,93 MB
FILNAMN
Berör mig inte Berör mig.pdf
ISBN
7314995530699

BESKRIVNING

Inger Alfvéns nya roman Berör mig inte Berör mig berättar om kärlek och svek, om det svåra i att åldras och om sökandet efter en mening i tillvaron. Den består av fyra personers berättelser, två män och två kvinnor i skilda åldrar som knyts samman genom kärleken till den döda Anna Sofia.Laurence är nybliven änkling och före detta vd för ett storföretag. Den unga Bea är vilsen skådespelerska, Gunnel är just pensionerad som bibliotekarie och Niklas har gjort succé som IT-entreprenör. Tre av dem har känt Anna Sofia, som på olika sätt lämnat spår i dem. Tack vare henne kommer de alla att resa till Indien. Av slump, eller överenskommelse, träffar de på varandra på en strand i Goa, där möjligheterna till möten är helt förändrade.

Om jag är din tonåring-berör mig.Tro inte att jag inte behöver känna att du bryr dig bara för att […] Berör mig. Om jag är din bebis - berör mig! Jag behöver din beröring på sätt du kanske aldrig förstår.

När det var dags för en nästa bok i vår bokcirkel föll valet på Inger Alfvéns Berör mig inte berör mig. Inger Alfvén är en författare som varit med länge.

RELATERADE BÖKOR