Finnas till och navigera medvetet i livet

Finnas till och navigera medvetet i livet - Maj-Britt Lindahl | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maj-Britt Lindahl
DIMENSIONERA
10,36 MB
FILNAMN
Finnas till och navigera medvetet i livet.pdf
ISBN
6017085341808

BESKRIVNING

Vi finns till hela tiden i skiftande inre och yttre belägenheter. Somliga känns livgivande, andra känns tvärtom som livshinder. Till de yttre hindren hör till exempel maktfullkomliga chefer, auktoritära eller likgiltiga föräldrar, oregerliga barn, utslagna partners, knepiga anhöriga, stingsliga klasskamrater, kolleger, grannar och andra. I värsta fall känns hela vårt sammanhang fel; det är tävlingsanda, felfinnaranda, angivaranda etc. Vår miljö är full av psykiska problem som – istället för att lösas – bara levs ut och drabbar annat och andra. På det viset genererar vi mer och mer psykisk ohälsa och hamnar i en ond spiral.Det enda var och en kan göra något åt – i varje fall i första hand – är sig själv. Vi kan förändra oss och våra förhållningssätt för att må bättre och öka frimodigheten och äktheten i vårt sätt att vara. I andra hand kan vi hoppas att det påverkar andra till det bättre.Se boken som ett inbjudningskort till reflektion och diskussion av psykiska problem! Mittendelen utgörs av fallbeskrivningar som illustrerar problemen och hur de kan lösas. De två flankerande delarna innehåller mer analyserande och övergripande resonemang. Ju mer pratglada vi blir när det gäller våra psyken och upplevelsevärldar, desto större är chansen att vi blir alltmer insiktsfulla och alltmer kompetenta att identifiera och lösa psykiska problem. I bästa fall får vi en kultur som är tillräckligt mentalhygienisk för att minska den psykiska ohälsan.Maj-Britt LindahlDocent, legitimerad psykolog och psykoterapeut, specialist i klinisk psykologi

vi kunna möta utmaningen om psykisk ohälsa som samhälle behöver vi alla göra medvetna val som bottnar i att se och stötta varandra. Välj att finnas för den som behöver dig, även om det inte är ditt eget barn. Väck mästaren i ditt tankesinne.

vi vid ett flertal tillfällen påmints om våra egna val i livet och det första stora valet som skedde i ... våra egna intressen och drömmar, fanns det även andra faktorer som påverkade valet. Det måste finnas ett medvetet tänk i skogsskötseln när det gäller miljö och biologisk mångfald.

RELATERADE BÖKOR