Ett hastigt rent rop

Ett hastigt rent rop - Siobhan Dowd | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Siobhan Dowd
DIMENSIONERA
12,45 MB
FILNAMN
Ett hastigt rent rop.pdf
ISBN
3118761017900

BESKRIVNING

När Shells mamma dör tappar hennes pappa greppet om verkligheten och hon tvingas själv ta hand om sin bror och syster. När hon kan tillbringar hon tid med sin bästa vän Bridie och delar cigaretter och spydiga skämt med den charmige och vältalige Declan.   Men när Declan lämnar stan och Bridie försvinner blir Shell medelpunkten i en eskalerande skandal som skakar det lilla irländska samhället i dess grundvalar.   "Siobhan Dowds roman är inspirerad av verkliga händelser, men har samma puls och dragningskraft som en detektivroman." - The Guardian"Dowd har en enastående förmåga att skildra utsatthet, fördomar och kamp för upprättelse med en positiv livssyn. Berättartonen för tankarna till Katherine Paterson." - Christina Wedenmark, BTJ

Meddela mig om nya inlägg via e-post. Inläggsnavigering. Ett hastigt rent rop Siobhan Dowd (Övrig) Tipsa en vän 199 kr Antal.

Mer information hittar du här. "Ett hastigt rent rop", som var hennes debut, har sin handling förlagd till det lilla irländska samhället Coolbar. Det är 1980-tal och den katolska kyrkans inflytande är påtagligt. Ett hastigt rent rop Siobhan Dowd.

RELATERADE BÖKOR